Orez curry cu ceapă și caju
Orezul curry cu ceapă și caju este un fără gluten și vegan rețetă cu 5 porții. Pentru 56 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 188 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați caju prăjit uscat, sare, pudră de curry și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 54 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Caju Curry, Caju Curry, și Caju Curry.
Instrucțiuni
Gatiti orezul conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu-mare.
Adăugați semințe de muștar; acoperiți și gătiți 1 minut sau până când semințele apar. Reduceți căldura la mediu și amestecați curcuma și curry.
Adăugați ceapa, ghimbirul și jalapeo; gătiți 13 minute sau până când ceapa este fragedă și ușor rumenită, amestecând frecvent.
Adăugați sare, zahăr și orez fiert în amestecul de ceapă, amestecând bine. Gatiti 3 minute sau pana cand se incalzeste bine. Se amestecă sucul de lămâie și se acoperă cu caju.