Pui Hawaiian cu salsa de ananas
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați puiul hawaian cu Salsan de ananas. Această rețetă face 4 porții cu 197 calorii, 3G de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți oțet de orez condimentat, conserve de ananas, jupuite și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Somon Hawaiian Cu Salsa De Ananas, Tacos de porc Hawaiian Kalua cu salsa de ananas, și Fajitas Hawaiian Steak cu salsa de ananas la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați puiul între două foi de folie de plastic grea și aplatizați până la grosimea de 1/4 inci, folosind un ciocan de carne sau un știft.
Presărați puiul cu coriandru și sare; înveliți cu spray de gătit.
Înveliți o tigaie mare cu spray de gătit; așezați la foc mediu până la cald.
Adăugați puiul și gătiți 5 până la 6 minute pe fiecare parte sau până când puiul este gata.
Adăugați 2 linguri de conserve în tigaie și gătiți până când puiul este glazurat, întorcându-se o dată.
Combinați restul de 2 linguri de conserve, ananas și restul de 3 ingrediente într-un castron; amestecați bine.