Pui grecesc cu capere și stafide în sos Feta

Pui grecesc cu capere și stafide în sos Feta
Rețeta de pui grecesc cu capere și stafide în sos Feta este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un spectaculos vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție conține 208 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,16 USD pe porție. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de suc de lămâie, lămâie, piele și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 49%. Rețete similare includ Pulpe de pui grecești cu lămâie, capere și Feta, Cina în seara asta: sos de roșii cu nuci de pin, capere, măsline și stafide, și Naanwich de pui cu șofran, capere și stafide.

Instrucțiuni

1
Așezați fiecare jumătate de piept de pui între 2 foi de folie de plastic rezistentă; aplatizați la o grosime de 1/4 inch folosind un ciocan de carne sau un sucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
CarneCarne
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Tenderizer De CarneTenderizer De Carne
știft De Rulareștift De Rulare
2
Combinați făina și oregano într-un vas puțin adânc; dragă pui în amestec de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați pui; gatiti 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
5
Scoateți puiul din tigaie; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați ceapa și usturoiul în tigaie; saut 2 minute. Se amestecă bulionul, stafidele și sucul de lămâie; gătiți 3 minute, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Puneți puiul în tigaie. Acoperiți, reduceți focul și fierbeți 10 minute sau până când puiul este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Pui întregPui întreg
StafideStafide
UsturoiUsturoi
BulionBulion
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Scoateți puiul din tigaie; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați capere și brânză în tigaie, amestecând cu un tel; acoperiți fiecare piept de pui cu 1/4 cană de sos și 1 felie de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
CapereCapere
BrânzăBrânză
LămâieLămâie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
TigaieTigaie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Revista