Pui Gong Bao
Gong Bao pui este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 403 calorii, 32g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 810 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Dacă aveți piept de pui, ardei iute, ulei de arahide neprăjit și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Gong Bao Pui Cu Arahide, I ain ' t Chicken Chicken: piept de pui prăjit crocant cu portocală și Cardamom, și Cel Mai Bun Pui Mărunțit Pentru Preparatele Tale De Pui + Bulion De Pui De Casă.
Instrucțiuni
Combinați puiul, amidonul de porumb și jumătate din sosul de soia într-un castron mic. Aruncați puiul până când este bine acoperit în amestec și lăsați-l deoparte.
Între timp, încălziți o tigaie mare și uscată sau wok la foc mediu.
Adăugați alunele și gătiți, aruncând ușor ocazional, până când devin maronii aurii și parfumate, 2-3 minute.
Se transferă pe o farfurie pentru a se răci.
Încălziți uleiul în tigaie sau wok la foc mediu-mare până la sclipire.
Adăugați boabele de piper Sichuan și ardeii iute uscați și gătiți, amestecând continuu, până când ardeii iute devin de culoare maro deschis.
Dați focul la mare și adăugați puiul marinat. Gatiti 2-3 minute, pana incepe sa devina auriu, apoi adaugati usturoiul, ghimbirul, ceapa verde si alunele. Continuați să gătiți până când puiul este gătit, încă 1-2 minute.
Se ia de pe foc, se toarnă sosul de soia rămas peste pui și se servește imediat cu orez.