Pui glazurat cu busuioc

Pui glazurat cu busuioc
Pan-glazurate de pui cu busuioc este un fără gluten, fără lactate și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 121 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână sare, piele, miere și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 minute. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Jalapeno și pui glazurat cu busuioc, Lămâie, busuioc și pui glazurat cu miere, și Foaie Tigaie Rozmarin Pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Presărați ambele părți ale puiului cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pui întregPui întreg
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați pui; gatiti 5 minute sau pana se rumeneste usor. Întoarceți puiul și gătiți 6 minute sau până când puiul este gata. Se amestecă oțet, miere și busuioc; gătiți încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
OțetOțet
BusuiocBusuioc
MiereMiere

Echipamente

DificultateUșor
Gata În18 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Revista