Pui glazurat cu busuioc
Pan-glazurate de pui cu busuioc este un fără gluten, fără lactate și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 121 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână sare, piele, miere și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 minute. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Jalapeno și pui glazurat cu busuioc, Lămâie, busuioc și pui glazurat cu miere, și Foaie Tigaie Rozmarin Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați ambele părți ale puiului cu sare și piper.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați pui; gatiti 5 minute sau pana se rumeneste usor. Întoarceți puiul și gătiți 6 minute sau până când puiul este gata. Se amestecă oțet, miere și busuioc; gătiți încă 1 minut.