Pui Fript Glazurat Cu Fructe

Pui Fript Glazurat Cu Fructe
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Puiul fript glazurat cu fructe ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 1013 calorii, 66g de proteine, și 52G de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $3.83 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână jumătăți de caise, stafide aurii, prune și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Pui Fript Glazurat Cu Soia, Pui Fript Glazurat, și Hoisin-Pui Fript Glazurat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați patru sferturi de lămâie în cavitatea corpului fiecărui pui. Deschideri de pui pentru frigarui; legați copanele împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
2
Așezați puii, cu pieptul în sus, pe un raft într-o tigaie mare; coaceți la 375 de ore pentru 1-1/2 sau până când un termometru pentru carne citește 180 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
3
Între timp, într-un robot de bucătărie, combinați bulionul, oțetul, sucul de lămâie, caisele, zahărul brun, stafidele, ghimbirul și sarea. Procesați până se omogenizează; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Într-o cratiță mică, aduceți zahărul și apa la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura la mediu; gatiti, neacoperit, timp de 7 minute sau pana se ingroasa. Între timp, într-un castron mare, combinați perele, piersicile, caisele și prunele; se toarnă sirop fierbinte peste fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Prune UscatePrune Uscate
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Lăsați să stea 10 minute; se scurge și se lasă deoparte.
6
Scoateți puii din cuptor; se întinde cu amestec de caise. Reveniți la cuptor timp de 10-15 minute sau până la bule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate CubulețeVinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate Cubulețe
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
Ardei ArbolArdei Arbol
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
7
Lăsați să stea 10 minute înainte de sculptură.
8
Îngroșați picăturile de tigaie pentru sos, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Așezați puii pe platoul de servire; lingură amestec de fructe în jurul găinilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate CubulețeVinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate Cubulețe
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
10
Garnisiți cu frunze de lămâie, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
11
Serviți cu sos, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții8
Scor De Sănătate25
Revista