Pui fript cu umplutură de praz, tarhon și brânză de capră
Friptura de pui cu praz, tarhon și umplutură de brânză de capră durează aproximativ 2 ore și 40 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 279 calorii, 10g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 19 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Mergeți la magazin și ridicați praz, ulei de măsline, mentă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Umplutură de praz, ciuperci și slănină cu tarhon, Pui cu brânză de capră și tarhon, și Pui umplut cu brânză de capră și tarhon.
Instrucțiuni
Tăiați prazul și ceapa destul de fin: folosiți butonul puls dacă le tocați într-un robot de bucătărie, astfel încât să nu se transforme în ciuperci. Topiți 25g / 1oz unt într-o tigaie mare așezată la foc mic și prăjiți ușor legumele timp de aproximativ 10 minute, amestecând frecvent, până se înmoaie. Puneți tigaia deoparte să se răcească.
Îndepărtați toate frunzele de plante și puneți-le într-un robot de bucătărie cu untul rămas, brânzeturile, pesmetul și legumele răcite. Condimentați, apoi pulsați până când amestecul este o masă aspră, lipicioasă, asemănătoare aluatului.
Preîncălziți cuptorul la 200C/gaz 6 / ventilator 180C.
Așezați puiul cu cavitatea mare orientată spre dvs.
Îndepărtați și aruncați orice grăsime rămasă în interiorul deschiderii. Acum separați ușor pielea de zona sânului de carnea de dedesubt: folosiți vârful unui cuțit mic pentru a merge, apoi ușurați ușor degetele între ele și lucrați-le până la capătul îndepărtat de pe ambele părți ale osului sânului.
Fără a rupe pielea, împingeți dollops de umplutură, masându-le chiar în jos și peste carne. (Puneți orice umplutură rămasă în cavitatea mică a gâtului.) Trageți pielea la loc și sigilați umplutura cusând 2-3 scobitori din lemn prin marginile deschiderii, ca un ac într-o tapiserie. Puteți face umplutura cu până la 24 de ore înainte, păstrându-l agățat-filmat în frigider.
Puneți puiul într-o formă de prăjire confortabilă, ungeți pielea cu ulei și condimentați. Prăjiți puiul, cu pieptul în sus, timp de 30 de minute. Întoarceți puiul pe o parte, ungând cu orice suc și prăjiți încă 30 de minute, apoi prăjiți o perioadă egală pe cealaltă parte. Acum întoarceți din nou pieptul de pui în sus și continuați să prăjiți timp de 10-30 de minute sau până când sucurile se limpezesc atunci când o frigăruie este înfiptă în cea mai groasă parte a coapsei.
Lăsați puiul să se odihnească în cositor timp de 15-20 de minute, drapat lejer cu folie. Pentru a servi, mai întâi scoateți scobitorii, apoi sculptați puiul, lingând o parte din umplutura moale pe fiecare porție.