Pui fiert cu usturoi și vin alb
Puiul fiert cu usturoi și vin alb ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 4,0 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 1022 calorii, 75g de proteine, și 70g de grăsime pe porție. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 145 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați crenguțe de cimbru, vin, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Pulpe de pui fierte în usturoi și vin alb, Pui fiert cu usturoi într-un sos cremos de vin alb, și Pui Fiert Cu Roșii De Vin Alb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați excesul de grăsime de pe pui.
Presărați puiul cu sare și piper. Zdrobiți ușor căței de usturoi doar pentru a aplatiza ușor, lăsând coaja atașată și cuișoarele cât mai întregi posibil.
Încălziți 4 linguri de ulei de măsline extravirgin în oală mare grea la foc mediu-mare. Lucrând în 2 loturi, adăugați pui și gătiți până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 12 minute pe lot.
Transferați puiul în farfurie.
Adăugați restul de 2 linguri de ulei de măsline și usturoi în oală. Se amestecă până se rumenesc, aproximativ 4 minute.
Adăugați vin și cimbru; aduceți la fierbere. Întoarceți puiul în oală. Reduceți căldura la mediu, acoperiți și fierbeți până când puiul este gătit, mutând bucățile de pui de sus în jos la fiecare 5 minute (sosul nu va acoperi puiul), aproximativ 20 de minute. Condimentează după gust cu sare și piper.
Transferați puiul pe platou. Lingurați căței de usturoi în jurul puiului și stropiți sosul.