Pui dulce și acru

Pui dulce și acru
Puiul dulce și acru ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 77g de proteine, 73G de grăsime, și un total de 1108 calorii. Pentru $ 3.75 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 27 minute. Mergeți la magazin și ridicați cidru de mere nefiltrat, șobolani, cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi stafidele de aur, puteți urma acest fel principal cu Mărul se sfărâmă cu stafide aurii ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Pui Dulce Și Acru, Pui dulce și acru, și Pui dulce și acru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Poziționați un suport în treimea superioară a cuptorului și preîncălziți la 450 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se usucă puiul și se condimentează cu sare și piper. Praf partea pielii cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
3
Puneți o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare, adăugați uleiul de măsline și încălziți până strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați puiul, cu pielea în jos și gătiți până când pielea este aurie, aproximativ 5 minute. Întoarceți bucățile și turnați excesul de grăsime. Puneți șalotele sub și în jurul puiului și gătiți până când sunt aurii, încă aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5
Împingeți puiul deoparte, apoi amestecați pasta de roșii și cimbru și gătiți până când pasta se întunecă, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
6
Se adaugă oțet, cidru de mere și stafide, se aduce la fierbere și se fierbe 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De MereCidru De Mere
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
7
Transferați tigaia în cuptor și prăjiți puiul până când tocmai ați fiert, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Transferați puiul, cu pielea în sus, într-un vas de servire rezistent la căldură și reveniți la cuptor (opriți cuptorul). Aduceți sosul rămas în tigaie la fierbere și reduceți la jumătate, 3 până la 4 minute. Coborâți focul și bateți untul. Puneți sosul peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Fotografie de Antonis Achilleos
DificultateMediu
Gata În27 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista