Pui de lămâie siciliană cu sos de stafide-roșii

Pui de lămâie siciliană cu sos de stafide-roșii
Pui de lămâie siciliană cu sos de stafide-roșii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 849 calorii, 57G de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,01 USD pe porție. 43 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Un amestec de măsline, usturoi, conserve de roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza oțet balsamic ai putea urma acest curs principal cu Slab Înghețată De Căpșuni ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 92%. Încercați Sos De Roșii Din Carne(Mai Puțin) - Stil Sicilian, Somon La Grătar Cu Sos De Roșii Siciliene, și Pește-spadă umplut Sicilian cu sos de roșii Cherry pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înmuiați stafidele în apă caldă până se îngroașă, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2
Se scurge și se lasă deoparte.
3
Încălziți 3 linguri de ulei de măsline într-o cratiță la foc mediu-mare. Se amestecă ceapa, usturoiul, nucile de pin și măslinele. Condimentează cu frunze de dafin, oregano și cayenne. Gatiti pana cand ceapa s-a inmuiat si a inceput sa devina aurie, aproximativ 5 minute. Se amestecă roșiile și se condimentează cu sare și piper; gatiti inca 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Adăugați stafidele, oțetul balsamic și zahărul; gătiți, amestecând ocazional până se îngroașă, încă aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
5
Scoateți frunzele de dafin și amestecați busuiocul julienned. Acoperiți și păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
6
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Adăugați pastele și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până la dente; se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
8
În timp ce pastele se gătesc, încălziți restul de 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu. În timp ce tigaia se încălzește, aruncați puiul cu sucul de lămâie pentru a acoperi (coaja de lămâie va fi folosită mai târziu). Gatiti puiul pe ambele parti pana se rumenesc si sucurile se limpezesc, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Transferați pe o placă caldă și lăsați să se odihnească timp de aproximativ cinci minute.
10
Pentru a servi, feliați fiecare piept de pui împotriva bobului în felii subțiri. Împărțiți pastele în patru boluri largi și puțin adânci. Ventilați feliile de pui deasupra pastelor și lingurați sosul de roșii peste ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Se presară cu coajă de lămâie, parmezan și o crenguță de busuioc pentru a garnisi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate44
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista