Pui de lămâie cu inimi de anghinare

Pui de lămâie cu inimi de anghinare ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 553 calorii, 33g de proteine, și 39G de grăsime. Pentru $ 2.57 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 142 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Un amestec de ceapă, frunze ușor de busuioc, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până vin alb sec ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Încercați Paste de păr înger cu pui, inimi de anghinare, roșii, capere, Feta și lămâie, Risotto Cu Inimi De Anghinare Și Lămâie, și Inimi De Anghinare Fierte În Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Când strălucește, adăugați ceapa și usturoiul, condimentați cu sare și piper negru proaspăt măcinat și gătiți până la aur, aproximativ 4 minute.
Adăugați puiul și gătiți, amestecând rar, până se rumenesc bine pe toate părțile, aproximativ 5 minute.
Adăugați inimile de anghinare și gătiți până se descompun ușor, aproximativ 3 minute.
Adăugați vin, apă și suc și răzuiți fundul tigaiei pentru a încorpora orice bucăți rumenite. Gatiti pana cand mirosul de alcool este fiert si sosul este usor redus, aproximativ 5 minute.
Se ia de pe foc, se amestecă busuiocul și lămâia și se servește.