Pui de coriandru cu salsa de Mango
Puiul de coriandru cu salsa de Mango ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 289 calorii, 14g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Mergeți la magazin și ridicați sare, semințe de coriandru măcinat, portocale și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 62 de mâncăruri și bucătari. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 78%. Încercați Piept de pui cu făină de porumb-crustă de coriandru și fasole neagră-salsa de Mango, Somon Cu Coriandru / Cilantro Mango Salsa, și Paprikan și coriandru frecat fripturi cu salsa Orange-coriandru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați pieptul de pui cu sare și 1 linguriță de piper negru; se lasă deoparte 10 minute. Se acoperă uniform cu coriandru măcinat.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu. Gatiti pieptul de pui, rumenindu-se bine pe ambele parti pana cand nu mai este roz in centru.
Scoateți din căldură, lăsați pieptul să se răcească înainte de feliere.
Într-un bol, amestecați împreună mango, portocala, ceapa, ardeiul chile, cilantro proaspăt și 1/2 linguriță de piper negru.
Se toarnă salsa peste pieptul de pui feliat și se servește.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. WindRacer Russian River Pinot Noir cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
![WindRacer Râul Rus Pinot Noir]()
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
Aromele frumoase de sassafras, mocha și lemn dulce negru demonstrează personalitatea unică și îndrăzneață a văii râului rus. Aromele distincte de fructe mărăcinoase, stejar dulce și piper alb duc la un vin larg, echilibrat, cu aciditate alimentară. Zilele calde și însorite ale râului rus și nopțile răcoroase de ceață sunt optime pentru Pinot Noir – vinurile au o textură și o greutate deosebite, fără a fi exagerate sau a-și pierde aciditatea naturală. Aromele și aromele clasice adânci și întunecate pe care râul rus este cunoscut pentru strălucirea în acest vin.