Pui De Arțar-Portocaliu

Pui De Arțar-Portocaliu
Puiul de arțar-portocaliu este un fără gluten, fără lactate și primar felul principal. Pentru $ 2.33 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 271 calorii, 24g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, suc de portocale, sirop de arțar și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Maple Orange Pui, Pui Fericit De Arțar Portocaliu, și Pui glazurat de arțar și portocaliu.

Instrucțiuni

1
Aduceți sucul de portocale, vinul și siropul de arțar la fiert într-o cratiță mică. Reduceți căldura și fierbeți până se îngroașă, aproximativ 8 minute, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Sirop De ArțarSirop De Arțar
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Presărați puiul cu sare și piper. Înveliți tigaia mare antiaderentă cu spray de gătit. Sotati puiul la foc mediu pana se rumeneste usor (aproximativ 5 minute pe fiecare parte).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Spray De GătitSpray De Gătit
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se toarnă amestecul portocaliu-arțar peste pui. Reduceți căldura, acoperiți și gătiți până când puiul este gata, aproximativ 10 minute. Lingurați glazura peste pui și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
PortocaliuPortocaliu
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Sirop De ArțarSirop De Arțar
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista