Rețeta de pui cu unt Indian ar putea satisface pofta ta indiană în aproximativ 45 minute. Acest fel principal are 862 calorii, 16g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $2.15 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ulei de salată, ghimbir, garam masala și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma pene de var, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Var Cu Cheie Congelată ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Pui Cu Unt Indian, Pui Cu Unt Indian, și Pui Cu Unt Indian.
Instrucțiuni
1
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri, combinați ceapa, ghimbirul, chili-ul și uleiul. Se amestecă adesea la foc mare până când ceapa se rumeneste ușor, 3 până la 5 minute. Se amestecă în garam masala. Răzuiți amestecul într-un blender; adăugați pastă de roșii și bulion de pui. Rotiți până când este foarte neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Garam Masala
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1 Cană De Usturoi Tocat
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Roșii Feliate, Opțional
2
Se toarnă amestecul înapoi în tigaie, se adaugă smântână și se aduce la fierbere ușoară la foc mare (amestecul este înclinat să stropească). Reduceți căldura și fierbeți, amestecând des, până când se reduce la 3 căni, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Se toarnă sosul într-un castron. Clătiți și uscați tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, Opțional
4
Se amestecă puiul cu piper și se presară ușor cu sare. Puneți tigaia la foc mare; adăugați 1 lingură de unt și puiul. Se amestecă până când puiul nu mai este roz la suprafață, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Adăugați sosul și fierbeți la foc mediu, amestecând des, până când puiul nu mai este roz în centru (tăiat pentru a testa), 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
6
Tăiați restul de 3 linguri de unt în bucăți și amestecați în sos până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
7
Puneți puiul și sosul pe orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Mazăre Goya®
8
Se adaugă sare după gust. Strângeți sucul de lămâie peste porții.
Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca David & Nadia Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 36 de dolari pe sticlă.