Pui cu sos de ghimbir este un fel principal care servește 4. Pentru 1,83 USD per porție , această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18 g de proteine , 34 g de grăsimi și un total de 505 calorii . Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate . Dacă aveți migdale, păstăi de mazăre, orez și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Cu un scor de lingură de 75% , acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pui la grătar cu sos de susan și ghimbir , Pulpe de pui cu sos de ghimbir și piersici și Pulpe de pui cu sos de ghimbir și piersici .
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare sau wok, prăjiți puiul în 1 lingură de ulei la foc mediu-mare timp de 5-7 minute sau până când sucurile sunt limpezi.
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
2
Scoateți puiul și lăsați-l deoparte. În uleiul rămas, prăjiți broccoli, morcovii, ciupercile, păstăia de mazăre și ceapa timp de 8-10 minute sau până când se înmoaie. Întoarceți puiul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa (mai Intai Taiata In Jumatate, Apoi Feliata Subtire)
10 Jumătăți De Buzunar Pita
1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii