Pui cu sos de ghimbir

Pui cu sos de ghimbir
Pui cu sos de ghimbir este un fel principal care servește 4. Pentru 1,83 USD per porție , această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18 g de proteine , 34 g de grăsimi și un total de 505 calorii . Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate . Dacă aveți migdale, păstăi de mazăre, orez și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Cu un scor de lingură de 75% , acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pui la grătar cu sos de susan și ghimbir , Pulpe de pui cu sos de ghimbir și piersici și Pulpe de pui cu sos de ghimbir și piersici .

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare sau wok, prăjiți puiul în 1 lingură de ulei la foc mediu-mare timp de 5-7 minute sau până când sucurile sunt limpezi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Sirop De Artar, Pentru Servire1 Lingura Sirop De Artar, Pentru Servire
1/2 Cană Ceapă Tăiată Mărunt (aproximativ 1/2 Ceapă Mică)1/2 Cană Ceapă Tăiată Mărunt (aproximativ 1/2 Ceapă Mică)
Echipamente pe care le vei folosi
Mănunchi De NasturelMănunchi De Nasturel
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
2
Scoateți puiul și lăsați-l deoparte. În uleiul rămas, prăjiți broccoli, morcovii, ciupercile, păstăia de mazăre și ceapa timp de 8-10 minute sau până când se înmoaie. Întoarceți puiul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa (mai Intai Taiata In Jumatate, Apoi Feliata Subtire)Ceapa (mai Intai Taiata In Jumatate, Apoi Feliata Subtire)
10 Jumătăți De Buzunar Pita10 Jumătăți De Buzunar Pita
1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii
1 Lingura Sirop De Artar, Pentru Servire1 Lingura Sirop De Artar, Pentru Servire
1 Ardei Gras Rosu, Taiat Cubulete De 1 Inch1 Ardei Gras Rosu, Taiat Cubulete De 1 Inch
1/2 Cană Ceapă Tăiată Mărunt (aproximativ 1/2 Ceapă Mică)1/2 Cană Ceapă Tăiată Mărunt (aproximativ 1/2 Ceapă Mică)
Echipamente pe care le vei folosi
Mănunchi De NasturelMănunchi De Nasturel
3
Combinați maioneza, bulionul, usturoiul, sosul de soia și ghimbirul; adăugați în tigaie. Reduceți căldura și gătiți până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci Pecan Tocate Prajite (rezervati 1 Lingura Pentru Garnitura)Nuci Pecan Tocate Prajite (rezervati 1 Lingura Pentru Garnitura)
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
2 Linguri Ceapa Verde Proaspat Tocata2 Linguri Ceapa Verde Proaspat Tocata
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
1/4 Cana Ciocolata Neindulcita Tocata1/4 Cana Ciocolata Neindulcita Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
Mănunchi De NasturelMănunchi De Nasturel
4
Serviți peste orez și presărați cu migdale dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(23)(23)
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista