Pui cu sos de ciuperci

Pui cu sos de ciuperci
Puiul cu sos de ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,51 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 308 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Un amestec de sare, unt, ulei de canolan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Blini de pui și ciuperci cu sos cremos de ciuperci, Pui cu o tigaie în sos de ciuperci, și Pui cu sos de ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați fiecare jumătate de piept de pui între 2 foi de folie de plastic rezistentă și lăsați la o grosime de 1/2 inch folosind un ciocan de carne sau o tigaie mică și grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
CarneCarne
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Tenderizer De CarneTenderizer De Carne
TigaieTigaie
2
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați ulei de canola în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CanolaUlei De Canola
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Presărați puiul cu 1/4 linguriță sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pui întregPui întreg
5
Adăugați puiul în tigaie; gătiți 3 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Transferați puiul într-un platou de servire; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
7
Adăugați șalotă și ciuperci în tigaie; saut timp de 4 minute sau până se rumenesc, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați usturoi; saut timp de 1 minut, amestecând constant. Se amestecă în vin, răzuire tigaie pentru a slăbi biți rumenite; se aduce la fierbere. Gatiti pana cand lichidul aproape se evapora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Presărați amestecul de ciuperci cu restul de 1/4 linguriță sare și făină; gatiti 30 de secunde, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
10
Adăugați bulion în tigaie; aduceți la fierbere. Gatiti 2 minute sau pana cand este usor gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Scoateți tigaia de pe foc; adăugați unt și cimbru, amestecând până se topește untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Se servește cu pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista