Pui cu sos de ciuperci
Puiul cu sos de ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,51 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 308 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Un amestec de sare, unt, ulei de canolan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Blini de pui și ciuperci cu sos cremos de ciuperci, Pui cu o tigaie în sos de ciuperci, și Pui cu sos de ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați fiecare jumătate de piept de pui între 2 foi de folie de plastic rezistentă și lăsați la o grosime de 1/2 inch folosind un ciocan de carne sau o tigaie mică și grea.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ulei de canola în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Presărați puiul cu 1/4 linguriță sare și piper.
Adăugați puiul în tigaie; gătiți 3 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Transferați puiul într-un platou de servire; păstrați cald.
Adăugați șalotă și ciuperci în tigaie; saut timp de 4 minute sau până se rumenesc, amestecând ocazional.
Adăugați usturoi; saut timp de 1 minut, amestecând constant. Se amestecă în vin, răzuire tigaie pentru a slăbi biți rumenite; se aduce la fierbere. Gatiti pana cand lichidul aproape se evapora.
Presărați amestecul de ciuperci cu restul de 1/4 linguriță sare și făină; gatiti 30 de secunde, amestecand frecvent.
Adăugați bulion în tigaie; aduceți la fierbere. Gatiti 2 minute sau pana cand este usor gros.
Scoateți tigaia de pe foc; adăugați unt și cimbru, amestecând până se topește untul.