Pui cu crustă de ierburi cu sos Feta

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul cu crustă de ierburi cu sos Feta. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 41G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 343 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.38 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți piper, sare, panko și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Pui cu crustă de ierburi cu sos de cremă de roșii, Ierburi proaspete și somon cu crustă Feta, și Pui cu crustă de ierburi la cuptor cu sos de ulei de măsline pătrunjel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați panko și condimentul Italian într-un castron puțin adânc.
Presărați puiul cu sare și piper; dragă în amestec panko.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați pui; gatiti 5 minute sau pana se rumeneste. Întoarceți puiul; reduceți căldura la mediu și gătiți 5 minute sau până când ați terminat.
Așezați 1 jumătate de piept de pui pe fiecare dintre cele 4 farfurii și lingură 1 1/2 linguri sos Feta peste fiecare porție.