Pui cu boia
Pui cu boia de ardei poate fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Pentru 2,33 USD per porție, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 47 g de proteine, 32 g de grăsimi și un total de 631 de calorii. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Dacă aveți la îndemână ciuperci, sare, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu un scor de 52%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Supă de linte albă cu cremă de chorizo și boia de ardei ardei — Soupe aux lentilles blondes avec chorizo et crème au paprika, Paprika chicken și Paprika Chicken.
Instrucțiuni
Într-un cuptor olandez la foc mediu, rumeniți puiul în ulei și unt; scoateți puiul. Aruncați toate, cu excepția a 3 linguri de picurare.
Căleți ciupercile, ceapa și ardeii în picături până devin crocante, aproximativ 2-3 minute.
Se amestecă făina până se omogenizează. Adăugați treptat bulion, amestecând constant. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 1 minut sau pana se ingroasa. Se amestecă pasta de roșii, boia de ardei, sare și piper.
Întoarceți puiul în tigaie; aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 60-70 de minute sau până când sucul de pui curge limpede.
Scoateți puiul pe un platou cu tăiței; tine de cald.
Adăugați smântână în sos; se amestecă până se omogenizează (nu se fierbe). Se pune peste pui și tăiței.