Pui cu ardei verzi în sos de fasole neagră

Puiul cu ardei verzi în sos de fasole neagră ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă face 4 porții cu 210 calorii, 20g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare, ardei gras, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, care este solid. Încercați Cartea de bucate a lunii: enchiladas de pui, fasole neagră și dovlecei cu sos cremos de Chile verde, Ardei roșii umpluți cu fasole neagră și Quinoa cu sos de Lime de Avocado, și Fasole Verde Cu Sos De Fasole Neagră De Usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți un wok la foc mediu până la cald, adăugați uleiul de susan prăjit și încălziți aproximativ 30 de secunde. Se amestecă usturoiul și sosul de fasole neagră și se condimentează cu sare.
Adăugați puiul în wok; gătiți, amestecând frecvent, până când puiul este gătit.
Se toarnă bulion de pui dizolvat, se acoperă și se gătește 6 minute.
Se amestecă ceapa, ceapa verde și ardeiul gras și se condimentează cu sos de soia și piper negru. Acoperiți și gătiți timp de 8 minute. Se amestecă amestecul de amidon de porumb și se amestecă până se îngroașă sosul. Se amestecă cilantro și se servește.