Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de fel principal, așa că încercați puiul cu anghinare. O porție conține 252 calorii, 25g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,71 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână piper, sare, ceapă verde și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până sherry ai putea urma acest curs principal cu Cupcakes Merlot Cu Ciocolată Neagră ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Pui și anghinare, Pui Cu Anghinare, și Pui cu anghinare.
Instrucțiuni
1
Presărați puiul cu boia, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Piper
Sare
2
Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare; adăugați pui și gătiți 5 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Scoateți puiul și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
4
Topiți untul rămas în aceeași tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați inimile de anghinare și ceapa verde; saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inimi De Anghinare
Ceapa Verde
6
Se amestecă împreună 2/3 cană de apă și următoarele 4 ingrediente; se adaugă la amestecul de anghinare. Întoarceți puiul în tigaie. Aduceți la fierbere și gătiți, amestecând constant, 1 minut.