Puiul Adobo ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 903 calorii, 53G de proteine, și 52G de grăsime. Pentru $2.29 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână ceapă, apă, miere și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Adobo clasic de pui din cartea de bucate adobo Road, Pui Adobo, și Pui Adobo.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați puiul în tigaie; saut 4 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Adăugați sos de soia și următoarele 5 ingrediente (prin frunza de dafin); aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu; acoperiți și gătiți 12 minute. Descoperiți și gătiți 20 de minute sau până când puiul este gata și sosul se îngroașă. Aruncați frunza de dafin.