Pui și legume Feta
Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 168 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, ulei de măsline, maghiran și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Legume prăjite cu Feta, Quinoa cu Feta și legume, și Gnocci cu legume și feta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-un vas superficial. Dragă pui în amestec de făină.
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați pui și gătiți 4 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Scoateți puiul din tigaie; păstrați cald.
Adăugați ardeiul gras, ceapa, bulionul și oțetul în tigaie; gatiti 5 minute sau pana cand legumele sunt moi, amestecand frecvent. Puneți amestecul de ardei gras într-un castron; se amestecă 2 linguri de brânză. Întoarceți puiul în tigaie și presărați cu 2 linguri de brânză. Acoperiți; gatiti la foc mic 2 minute sau pana se topeste branza. Împărțiți amestecul de legume uniform între 2 farfurii și acoperiți fiecare porție cu o jumătate de piept de pui.
Garnisiți cu crenguțe de oregano, dacă doriți.