Puiul și ceapa în stil Indian ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 506 calorii, 30g de proteine, și 38g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.2 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și דל פחמימות, dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Dacă aveți la îndemână ceapă, ghee, coriandru și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până crema de biciuire grele ai putea urma acest curs principal cu Shortcake de căpșuni de casă cu frișcă Grand Marnier ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 41%, care este solid. Încercați Curry de pui Indian cu roșii și ceapă, Pui BBQ în stil Indian, și Pui În Stil Indian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puree apă, usturoi, ardei serrano chile și ghimbir împreună într-un blender sau robot de bucătărie până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lime, Coaja De La 1 Lime, Sucul De La Ambele
Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Încălziți ghee într-o cratiță de 6 litri la foc mediu. Condimentează puiul cu sare și piper. Gatiti puiul in ghee fierbinte pana se rumeneste, 3 pana la 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ghee
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
3
Transferați puiul pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Gatiti si amestecati piureul de usturoi in cratita de 6 litri pana devine auriu, 2-3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-3 Linguri Patrunjel Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
5
Adăugați ceapa; gătiți și amestecați până la aur, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
6
Adăugați schinduf, coriandru, garam masala și turmeric în amestecul de ceapă; gătiți și amestecați până la parfum, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam Masala
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Turmeric
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
7
Se amestecă roșiile în amestecul de ceapă; gătiți și amestecați până când roșiile se rumenesc ușor, 4 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
8
Adăugați pui, lapte și smântână; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu, acoperiți cratița și gătiți până când puiul nu mai este roz în centru și fraged, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
9
Transferați puiul într-un platou de servire folosind o lingură pliată. Continuați să gătiți sosul până când este ușor redus, încă 5 până la 7 minute. Se amestecă cilantro în sos și se toarnă peste pui.