Pufuri Pufoase Pentru Aperitive Cu Ierburi
Pufuleții de Aperitiv cu ierburi pufoase ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 30 de porții cu 35 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 7 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți margarină, sare, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Bufe De Aperitiv De Vacanță, Pufuri cremoase cu caș de lămâie Meyer cremos pufos, și Fabrica De Sardine Celebru Calamari Bufe Aperitiv.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 218°.aliniați 2 foi de biscuiți cu hârtie pergament de gătit. Într-o cratiță de 2 litri, încălziți apa, untul și sarea pentru a fierbe la foc mediu. Când untul este topit, scoateți-l de pe foc; se amestecă făina dintr-o dată până se omogenizează.
Reveniți la foc mediu; gătiți 1 până la 1 1/2 minute, amestecând continuu, până când aluatul formează o bilă și lasă o ușoară peliculă pe partea laterală a tigaiei.
Se ia de pe foc; se amestecă ouăle, pe rând, amestecând până se amestecă bine. Se amestecă parmezanul, arpagicul și busuiocul. Pe foile de prăjituri, aruncați îngrămădind lingurițe la 2 inci distanță în movile de 1 1/4 inci, făcând 30 de Movile.
Coaceți aproximativ 20 de minute sau până se rumenesc și setați.
Scoateți din cuptor; cu vârful cuțitului ascuțit, faceți o mică fantă în partea fiecărui puf pentru a permite aburului să scape.
Coaceți cu 5 până la 8 minute mai mult sau până când este uscat și ferm.