Pufuri De Cartofi Dulci
Pufurile de cartofi dulci sunt un fără gluten și vegetarian garnitură. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 196 calorii. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, ouă, cardamom măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pufuri De Cartofi Dulci, Pufuri de cartofi dulci și mazăre, și Pufuri De Cartofi Dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați cartofii dulci într-o cratiță de 3 litri; adăugați suficientă apă pentru a acoperi. Acoperiți și încălziți până la fierbere; reduceți căldura. Fierbeti la foc mic acoperit aproximativ 20 de minute sau pana cand se inmoaie; scurgere. Se agită cartofii în cratiță la foc mic pentru a se usca.
Încălziți cuptorul la 218°.Mash cartofi într-un castron mediu până când nu rămân bulgări.
Adăugați ingredientele rămase, cu excepția a 1 lingură de unt și ghimbirul. Bateți energic până când cartofii sunt pufoși.
Aruncați cartofii cu 1/2 cană pe foaia de cookie-uri negrasă, formând 8 movile. (Sau lingurați cartofii în punga de decorare și formați 8 rozete.)
Ungeți 1 lingură de unt topit peste cartofi.
Coaceți aproximativ 15 minute sau până când este fierbinte.