Pufuri cu cremă de Ricotta și Mascarpone cu parfum de lămâie
Pufurile cu cremă de Ricottan și Mascarpone cu parfum de lămâie sunt un vegetarian hor d ' oeuvre. O porție conține 74 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 36. Mergeți la magazin și ridicați zahăr pudră, sare, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 48 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cheesecake Ricotta Mascarpone cu compot de rubarbă parfumat de portocale, Smochine cu Mascarpone cu parfum de lămâie și miere, și Pufuri Cu Cremă De Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți laptele, untul, 1 lingură de zahăr și sarea la fiert într-o cratiță medie grea la foc mediu, amestecând până se topește untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați făină; se amestecă până când aluatul este neted și se formează bilă, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
3
Se ia de pe foc și se amestecă ouăle, câte 1.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Adăugați suficient ulei în cratița mare grea pentru a ajunge la adâncimea de 2 inci. Atașați termometrul de prăjit pe partea laterală a tigaiei și încălziți uleiul la 350 F. lucrând în loturi, aruncați 1 lingură de aluat în ulei pentru fiecare puf de cremă. Se prăjește până se rumenesc și se umflă, aproximativ 5 minute pe lot. Folosind lingura cu fante, transferați pufurile de cremă pe prosoape de hârtie pentru a le scurge. (Se poate face cu 6 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, Decojiți
5
Lăsați să stea la temperatura camerei.)
6
Amestecați brânza ricotta, brânza mascarpone, 1/4 cană zahăr pudră și coaja de lămâie într-un castron mediu pentru umplere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mascarpone
Rulou Cu Fructe Galben
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Tăiați pufurile de cremă pe jumătate orizontal. Lingură 1 linguriță rotunjită umplând în fund; acoperiți cu blaturi. Aranjați pe platou.