Pripite Habanero Jeleu
Hasty Habanero Jelly ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă servește 40. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 85 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână jeleu de mere, ardei iute habanero, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Jeleu De Aur Habanero, Scoici cu sos de nucă de cocos Habanero și Salsa de mango Habanero, și Pripite Hots pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți ardeii iute și tăiați capetele tulpinii. Purtați mănuși sau țineți ardeii iute cu o furculiță (nu atingeți cu mâinile goale), tăiați ardeii iute pe jumătate pe lungime. Tăiați și aruncați venele și semințele.
Tăiați ardeii iute în bucăți de 1/8 până la 1/6 inci.
Puneți ardei iute, oțet și zahăr într - o tigaie de 4 până la 5 litri. Se aduce la fierbere la foc mare, amestecând des și se fierbe până când amestecul se reduce la aproximativ 1/3 cană, aproximativ 7 minute.
Răzuiți jeleul din borcane în tigaie. Amestecând des, fierbeți până se topește jeleul. Puneți jeleul fierbinte înapoi în borcanele nespălate până la 1/4 inch de jante. Ștergeți jantele curate și înșurubați capacele pe borcane. (Dacă există puțină jeleu în plus, se toarnă într-un vas mic și se acoperă când se răcește.)
După 1 1/2 ore, agitați ușor jeleul în borcane pentru a redistribui bucățile de chili dacă au plutit în vârf. Când jeleul este rece, utilizați sau depozitați în frigider până la 3 luni.