Prăjituri Tempura cer-și-pământ

Prăjituri Tempura cer-și-pământ
Rețeta de prăjituri Tempura cer și Pământ este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare japoneză. O porție conține 178 calorii, 2G de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 49 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pepene amar, amidon de porumb, coji de morcov tăiate julienne și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Cerul pe tort pământ, Himmel Und Erde (cerul și pământul), și Tempura Donburi - Tendon-Bol De Orez Tempura pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În funcție de disponibilitatea sezonieră, alegeți să faceți fie clătitele de iarnă, fie clătitele de vară: pentru a face clătitele de iarnă, așezați ceapa roșie într-un castron. Cu o perie de patiserie, pudrați bine feliile cu o parte din amidon de porumb. Trageți ușor pentru a separa formele de semilună, prăfuind din nou cu puțin mai mult amidon de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Ceapă RoșieCeapă Roșie
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
BolBol
2
Adăugați cojile de morcov și cartofi dulci în castron și praf cu amidonul de porumb rămas. Aruncați pentru a distribui legumele uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi DulciCartofi Dulci
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
LegumeLegume
MorcovMorcov
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Pentru a face clătitele de vară, cu o perie de patiserie, pudrați bine feliile de pepene amar cu o parte din amidon de porumb, apoi puneți-le într-un castron. Îndepărtați feliile de dovlecei și cojile de kabocha într-un mod similar și adăugați-le în castron; aruncați pentru a distribui uniform. Pudrați frunzele Shiso mărunțite și arpagicul cu amidon de porumb și adăugați-le în castron; aruncați din nou pentru a distribui uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tărtăcuță AmarăTărtăcuță Amară
Shiso FrunzeShiso Frunze
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Suc De Fructe KabochaSuc De Fructe Kabocha
ArpagicArpagic
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
BolBol
1
Așezați cuburile de gheață într-un castron mic cu jumătate din apă. Cernem făina de tort peste apă și amestecăm pentru a amesteca ușor; ar trebui să existe încă bulgări. Dacă este necesar, adăugați apă, câteva picături la un moment dat, până când aluatul are consistența unui aluat subțire de clătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De TortFăină De Tort
Cuburi De GheațăCuburi De Gheață
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Turnați uleiul vegetal la o adâncime de 1 1/2 inci într-un wok mic sau o tigaie mică și adâncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
3
Adăugați uleiul de susan și încălziți încet. Verificați temperatura cu un bețișor lung de lemn nevopsit (sau o frigăruie de bambus). Bule mici se vor forma în jurul vârfului atunci când uleiul este de aproximativ 350 de litri F. așteptați aproximativ 45 de secunde mai mult pentru a permite temperaturii să crească puțin mai mult—până la aproximativ 370 de litri F—și apoi testați temperatura uleiului cu câteva picături de aluat. Dacă se scufundă ușor, atunci se ridică la suprafață și se umflă rapid, dar nu se colorează, uleiul este gata. Poate fi necesar să prăjiți clătitele în loturi pentru a evita aglomerarea lor în tigaie. Preîncălziți cuptorul la 200 F pentru a menține clătitele fierte calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De SusanUlei De Susan
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BetisoareleBetisoarele
FrigaruiFrigarui
CuptorCuptor
TigaieTigaie
4
Puneți puțin din aluat peste legumele praf de amidon de porumb și aruncați ușor pentru a acoperi legumele cu aluatul. Scufundați o lingură mare sau o oală în uleiul fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
LegumeLegume
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
5
Așezați o optime din amestecul de legume în vasul lingurii înmuiate în ulei. Înclinați cu grijă lingura pentru a glisa clătita în uleiul fierbinte, urmărind să faceți un disc de aproximativ 2 inci în diametru. Aluatul și amidonul de porumb acționează ca "lipici" pentru a menține bucățile de legume împreună. Repetați pentru a face mai multe clătite, având grijă să nu înghesuiți tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
LegumeLegume
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
6
Cel mai important, abțineți-vă să atingeți clătitele timp de 30 de secunde după ce le puneți în ulei. Va părea o eternitate, dar gaman va da cele mai bune rezultate. Dacă bucățile capricioase sunt împrăștiate la marginile tigaiei, ridicați-le cu grijă și așezați-le deasupra aluatului de clătite încă umed din centru. (Abilitatea cu bețișoare lungi va fi bine răsplătită, deși un skimmer cu ochiuri fine cu mâner lung poate scoate și dedesubt.) Dacă centrul clătitei este foarte uscat, înmuiați bucățile capricioase într-un aluat proaspăt înainte de a le "lipi" în loc. Când aluatul din centrul discului pare abia umed, răsturnați cu grijă clătita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BetisoareleBetisoarele
SkimmerSkimmer
TigaieTigaie
7
După răsturnare, lăsați clătitele să se prăjească netulburate timp de aproximativ 1 minut sau până când sunt crocante. Folosind bețișoare de gătit sau un skimmer, scoateți clătitele din ulei și așezați-le pe un suport așezat peste o foaie de copt pentru a se scurge. Dacă prăjiți în loturi, introduceți foaia de copt în cuptor pentru a menține clătitele prăjite calde. Folosiți skimmerul pentru a curăța uleiul de bucăți de aluat între loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BetisoareleBetisoarele
SkimmerSkimmer
CuptorCuptor
8
Când toate clătitele sunt prăjite, transferați-le pe prosoape de hârtie pentru a absorbi orice ulei de suprafață suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
9
Retipărit cu permisiunea lui Kansha: sărbătorirea tradițiilor vegane și vegetariene din Japonia de Elizabeth Andoh, copyright circulator201
10
Publicat de Ten Speed Press, O divizie a Random House, Inc.
11
adaugă note notele mele
12
editează notele mele
13
făcut

Ingrediente

85pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOpepene amar, tăiat pe jumătate pe lungime, semințele îndepărtate, feliate foarte subțire, sărate cu 1/4 linguriță sare și scurse, aproximativ 1/4 canăpepene amar, tăiat pe jumătate pe lungime, semințele îndepărtate, feliate foarte subțire, sărate cu 1/4 linguriță sare și scurse, aproximativ 1/4 cană1pinchGeneros de piper negru proaspăt măcinatGeneros de piper negru proaspăt măcinat591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăină de tort cu creștere automatăfăină de tort cu creștere automată791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcoji de morcov tăiate julienne (benzi de 1 inch; aproximativ 3 uncii)coji de morcov tăiate julienne (benzi de 1 inch; aproximativ 3 uncii)11 lingură de oregano uscatmazăre congelatămazăre congelată8creveți și cu veneMai multe cuburi de gheațăMai multe cuburi de gheață791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcoji de dovlecei kabocha tăiate julienne (benzi de 3/4 inci; aproximativ 3 uncii)coji de dovlecei kabocha tăiate julienne (benzi de 3/4 inci; aproximativ 3 uncii)0Bucăți de caramele Heath Barcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare8creveți și cu venePene de lămâie sau limePene de lămâie sau lime1ceapa roșie, tăiată în felii subțiri prin capătul tulpinii pentru a face forme de semilună (aproximativ 1/3 cană)ceapa roșie, tăiată în felii subțiri prin capătul tulpinii pentru a face forme de semilună (aproximativ 1/3 cană)1Oreos dublu umplutulei de susan aromat (opțional)ulei de susan aromat (opțional)1pinchGeneros de T. M. gargarashiGeneros de T. M. gargarashi22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyierburi de vară mărunțite fin, cum ar fi frunzele proaspete de shisoierburi de vară mărunțite fin, cum ar fi frunzele proaspete de shiso791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcartofi dulci tăiați în stil japonez julienne sau alte coji de cartofi dulci (benzi de 1 inch; aproximativ 2 1/2 uncii)cartofi dulci tăiați în stil japonez julienne sau alte coji de cartofi dulci (benzi de 1 inch; aproximativ 2 1/2 uncii)8creveți și cu veneUlei vegetal pentru prăjitUlei vegetal pentru prăjit791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilapă receapă rece2smallszucchini, aproximativ 4 uncii greutate totală, blaturi tăiate, tăiate în jumătate pe lungime și apoi tăiate pe diagonală în felii subțiri, aproximativ 2/3 canăzucchini, aproximativ 4 uncii greutate totală, blaturi tăiate, tăiate în jumătate pe lungime și apoi tăiate pe diagonală în felii subțiri, aproximativ 2/3 cană
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Bucătăriiasiaticjaponez
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista