Prăjituri individuale cu ciocolată și unt de arahide

Prăjituri individuale cu ciocolată și unt de arahide
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 546 calorii. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 18. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Dacă aveți la îndemână unt de arahide gros, făină, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mini prăjituri Bundt de ciocolată cu umplutură de unt de arahide, Tort Bundt cu unt de arahide cu ciocolată cu glazură dulce de unt de arahide, și Betty Crocker Reese ' s torturi de gustare cu unt de arahide și bucăți de ciocolată cu glazură de unt de arahide pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Bateți împreună crema de brânză și untul de arahide într-un castron cu un mixer electric până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De ArahideUnt De Arahide
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
2
Adăugați gălbenușurile, zahărul și făina și bateți până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
3
Se transferă într-o pungă de patiserie și se răcește.
Echipamente pe care le vei folosi
Sac De PatiserieSac De Patiserie
1
Puneți pudra de cacao într-un castron și adăugați apă clocotită într-un jet, amestecând până se omogenizează. Se amestecă ciocolata tocată și se lasă să stea 1 minut, apoi se bate până se omogenizează. Se răcește la temperatura camerei, apoi se amestecă în smântână și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
SmântânăSmântână
CiocolataCiocolata
VanilieVanilie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Bateți împreună făina, bicarbonatul de sodiu și sarea. Bateți împreună untul și zahărul brun într-un castron mare cu bătătoarele curățate până devin palide și pufoase, apoi adăugați ouă câte 1, bătând după fiecare adăugare până când sunt combinate. Reduceți viteza la minim și adăugați amestecul de făină și amestecul de cacao alternativ în 3 loturi, începând și terminând cu amestecul de făină și bătând până când aluatul este doar combinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
1
Puneți o parte din amestecul de ciocolată în a doua pungă de patiserie și pipeți-o în forme de tort bine untate pentru a umple fiecare aproximativ o pătrime din drum. Umpleți punga de patiserie după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Sac De PatiserieSac De Patiserie
2
Forma 3 buzunare egale, egale, egale de amestec de unt de arahide în fiecare tort, plasând vârful pungii de patiserie cu amestec de unt de arahide pe fundul mucegaiului și strângând de fiecare dată o linguriță îngrămădită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De ArahideUnt De Arahide
Echipamente pe care le vei folosi
Sac De PatiserieSac De Patiserie
3
Umpleți matrițele cu trei sferturi pline cu amestecul de ciocolată rămas, netezind blaturile, dar având grijă să nu deranjați amestecul de unt de arahide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De ArahideUnt De Arahide
CiocolataCiocolata
4
Coaceți prăjiturile în treimile superioare și inferioare ale cuptorului, schimbând poziția tigăilor la jumătatea coacerii, până când un tester iese cu firimituri aderente, 15 până la 18 minute (prăjiturile vor fi întunecate).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Rulați un cuțit subțire în jurul marginilor interioare ale matrițelor și inversați ușor prăjiturile pe rafturi, apoi răciți complet.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
1
* Amestecurile de ciocolată și unt de arahide pot fi spooned, în loc de piped, în forme; nu vă faceți griji dacă dollops unt de arahide nu sunt perfect uniforme în dimensiune. * Prăjiturile pot fi făcute cu 2 zile înainte și păstrate în 1 strat într-un recipient etanș la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De ArahideUnt De Arahide
CiocolataCiocolata
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții18
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista