Prăjiturile cu somon ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 14g de proteine, 45g de grăsime, și un total de 520 calorii. Pentru $ 2.07 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. 63 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Dacă aveți la îndemână ardei gras, ardei gras, sos fierbinte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Torturi de somon Slammin' Southwestern sau prăjituri cu somon, Prăjituri De Somon, și Prăjituri De Somon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Așezați somonul pe o tigaie, cu pielea în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Ungeți cu ulei de măsline și presărați sare și piper. Prăjiți timp de 15 până la 20 de minute, până când tocmai ați fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
5
Scoateți din cuptor și acoperiți bine cu folie de aluminiu. Se lasă să se odihnească 10 minute și se dă la frigider până se răcește.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Între timp, așezați 2 linguri de unt, 2 linguri de ulei de măsline, ceapa, țelina, ardeii grași roșii și galbeni, pătrunjelul, caperele, sosul fierbinte, sosul Worcestershire, condimentul de fierbere a crabului, 1/2 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper într-o tigaie mare la foc mediu-mic și gătiți până când legumele sunt moi, aproximativ 15 până la 20 de minute. Se răcește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
Crab Se Fierbe Condimente
Ardei Galben
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1/4 Cană De Grăsime De Porc
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Rupeți feliile de pâine în bucăți și prelucrați pâinea într-un robot de bucătărie prevăzut cu o lamă de oțel. Ar trebui să aveți aproximativ 1 cană de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
8
Așezați firimiturile de pâine pe o tigaie și prăjiți-le la cuptor timp de 5 minute până se rumenesc ușor, aruncând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
9
Îndepărtați somonul răcit într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Adăugați pesmetul, maioneza, muștarul și ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
11
Se adaugă amestecul de legume și se amestecă bine. Acoperiți și răciți la frigider timp de 30 de minute. Forma în 10 (2 1/2 la 3 uncii) prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
12
Încălziți restul de 2 linguri de unt și 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu. În loturi, adăugați prăjiturile de somon și prăjiți timp de 3 până la 4 minute pe fiecare parte, până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
13
Scurgeți pe prosoape de hârtie; păstrați-le calde într-un cuptor preîncălzit la 250 de grade F și serviți fierbinte.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care îl puteți încerca este Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat, parfumat, de fructe albe și tropicale, compensat de nuanțe ușoare de pâine prăjită. La gust, prezintă un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniat de o aciditate proaspătă și o structură a corpului mediu, cu o impresie generală de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă toasty.