Prăjituri De Pește Din Indiile De Vest Cu Curry Aioli

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați prăjiturile de pește din Indiile de Vest cu aioli Curry. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 89G de proteine, 62g de grăsime, și un total de 1090 calorii. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 4 și costă $7.73 pe portie. Dacă aveți la îndemână praf de copt, făină, ulei și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 minute. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 11 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este excelent. Rețete similare sunt Pește Picant Din Indiile De Vest, Salată Din Indiile De Vest, și Chiftele Din Indiile De Vest.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Caposaldo Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.