Prăjituri cu piure de cartofi cu ceapă și varză

Prăjituri cu piure de cartofi cu ceapă și varză
Prăjiturile cu piure de cartofi cu ceapă și Kale sunt un fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețetă cu 4 porții. O porție conține 191 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de piper, ceapă, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Prajituri de cartofi piure cu ceapa si varza, Prăjituri cremoase cu piure de cartofi cu salvie și Kale, și Prăjituri de varză afumată și cartofi și salată de varză roșie cu mere murate rapid.

Instrucțiuni

1
Aduceți apa la fiert într-un cuptor olandez; adăugați kale. Acoperiți și gătiți la foc mediu 5 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2
Îndepărtați varza cu o lingură cu fante, rezervând lichid de gătit. Se toacă varza și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
3
Adăugați cartoful în lichidul de gătit rezervat în tigaie; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 10 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Se scurge; parțial cartofi piure. Se amestecă kale și 1/4 linguriță sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
KaleKale
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
5
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Încălziți uleiul și untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Adăugați 1/2 linguriță sare, ceapă tăiată cubulețe și salvie tocată. Gatiti 13 minute sau pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
8
Combinați amestecul de cartofi, amestecul de ceapă, ceapa verde și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
9
Se ia de pe foc; se răcește ușor. Împărțiți amestecul de cartofi în 8 porții egale, modelând fiecare într-o pastă groasă de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
10
Așezați chiftelele pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
11
Coaceți la 400 timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
12
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
13
Prajiti prajiturile timp de 5 minute sau pana se rumenesc.
14
Garnisiți cu crenguțe de salvie, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate99
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista