Prăjitură Cu Ciocolată Prăjită

Prăjitură Cu Ciocolată Prăjită
Prajit ciocolata Pound tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 16 și costă 73 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 716 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, bicarbonatul de sodiu, făina și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 6 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tort De Smântână Cu Smântână Adâncă De Ciocolată, Tort De Smântână Cu Smântână Adâncă De Ciocolată, și Prajit Prajit Aluat Cookie Aluat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: 10-inch bundt pan
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
2
Se amestecă cerealele, zahărul și scorțișoara. Împărțiți în mod egal între 2 plăci de plăcintă sau alte recipiente superficiale. Bateți ouăle cu apă într-o altă placă de plăcintă sau într-un castron puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Dulceata De Capsuni Fara Samburi, ImpartitaDulceata De Capsuni Fara Samburi, Impartita
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Tăiați tortul de lire în bucăți pătrate de mărimea mușcăturii. Apăsați fiecare pătrat în amestec de cereale și apăsați acoperirea în tort. Dip pătrat acoperit în spălare ou, apoi rola în al doilea recipient de amestec de cereale. Apăsați din nou acoperirea pe tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjitură De Pâine Pregătită Sau 1 Pachet (10-3/4 Uncii) Prăjitură De Lire Congelată, DezghețatăPrăjitură De Pâine Pregătită Sau 1 Pachet (10-3/4 Uncii) Prăjitură De Lire Congelată, Dezghețată
Dulceata De Capsuni Fara Samburi, ImpartitaDulceata De Capsuni Fara Samburi, Impartita
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
1 Ardei Morita Uscat1 Ardei Morita Uscat
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Congelați pătratele de tort acoperite pe o foaie de copt căptușită cu hârtie cerată până la solid, 4 până la 6 ore. Prăjiți pătratele de tort acoperite congelate timp de 45 de secunde.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
5
Se presară cu zahăr pudră și se strecoară cu sirop de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii1 Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
6
Se servește cu frișcă și o cireșă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
7
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
8
Ungeți și făinați o tigaie bundt de 10 inci. Cerneti impreuna faina, bicarbonatul de sodiu, praful de copt, sarea si cacao si dati deoparte. Folosind un mixer electric, cremă împreună unt, scurtare și zahăr până la pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr PortocaliuStropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
Afine, Aruncați Orice Boabe Mici Sau Prea MoiAfine, Aruncați Orice Boabe Mici Sau Prea Moi
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Hârtie De OrezHârtie De Orez
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
9
Adăugați ouă, câte 1 pe rând și amestecați bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
10
Adăugați făina și laptele de unt alternativ la amestecul de unt, începând și terminând cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
11
Adăugați vanilie și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
12
Se toarnă aluatul în tava pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
13
Coaceți timp de 1 oră și 45 de minute sau până când se face tortul.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
14
Scoateți din cuptor și lăsați tortul să se răcească în tigaie timp de 10 minute. Invertiți pe placa de tort și serviți.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 35 m.
Porții16
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista