Caserola De Fasole Verde
Caserola de fasole verde este o fără gluten hor d ' oeuvre. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 292 calorii, 2G de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 20. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare americană. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunoștinței. Această rețetă de la Alimenterețeaua necesită cremă de supă de ciuperci, ceapă prăjită franceză, haricots verts și ceapă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de super scor spoonacular de 14%. Încearcă Caserola De Fasole Verde, Caserola De Fasole Verde, și Caserola De Fasole Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Blanch haricots verts în apă fierbinte timp de aproximativ 3 până la 5 minute, apoi scoateți-l de pe foc și șocați-l în apă cu gheață.
Se scurge și se lasă deoparte să se răcească.
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Intr-o tigaie mare sotati ceapa tocata in unt. Apoi adăugați fasolea răcită și sotati câteva minute.
Adăugați supa de ciuperci din conserve și amestecați bine.
Se transferă într-o caserolă cu unt și se acoperă cu Roșia tăiată cubulețe, ceapa prăjită franceză și se condimentează cu sare și piper, după gust.
Coaceți în cuptor timp de aproximativ 10 minute.