Prăjiți Squabs cu Porcini și salată de pâine de țară
Friptură Squabs cu Porcini și salată de pâine de țară ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 152 calorii, 2G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, suc de lămâie, squabs și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 33%. Rețete similare includ Prăjiți Squabs cu Porcini și salată de pâine de țară, Gătitul la țară al cartofilor italieni cu Porcini, și Porcini-Carne De Vită Friptă Frecată.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Aduceți la fierbere 2 căni de apă, usturoi și 1 linguriță de sare de mare, apoi scurgeți-le într-o strecurătoare. Blanch usturoi în același mod de 2 ori mai mult.
Tăiați pâinea în bețișoare groase de 1/4 inch și prăjiți-o pe o foaie de copt în mijlocul cuptorului până la auriu pal, aproximativ 6 minute. Lăsați cuptorul pornit.
Cojiți tulpinile de porcini cu un cuțit mic ascuțit până când carnea albă este expusă, apoi sferturiți ciupercile pe lungime.
Pat squabs se usucă și se condimentează generos în interior și în exterior cu sare și piper. Puneți o crenguță de cimbru în cavitatea fiecărui squab și împărțiți confitul de usturoi între cavități. Legați picioarele de squabs împreună cu șirul de bucătărie și pliați aripile înapoi.
Încălziți 2 linguri de grăsime de rață într-o tigaie din fontă de 10 inci bine condimentată la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi se rumenesc în 2 loturi, întorcându-se, aproximativ 5 minute, transferându-se pe o farfurie și rezervând tigaia.
Adăugați încă 1 1/2 linguri de grăsime de rață în tigaie și saut Porcini de porc în 2 loturi la foc moderat, amestecând ocazional, până se rumenesc, aproximativ 3 minute (adăugați încă 1 1/2 linguri de grăsime de rață în tigaie pentru al doilea lot). Se amestecă usturoiul albit, pâinea prăjită și sarea și piperul după gust și se ia de pe foc.
Puneți o tigaie metalică de 13 x 9 inci pe raftul inferior al cuptorului (pentru a prinde picături) și aranjați squabs, cu pieptul în sus, într-un cerc mic (fără a atinge) pe raftul mijlociu al cuptorului direct deasupra tăvii de copt. Friptură squabs, cu grijă ungand o dată cu restul de grăsime de rață lingura, 15 minute. Înlocuiți tava de copt cu tigaie de salată de pâine, poziționând-o direct sub păsări. Prajiti squabs si salata de paine pana cand un termometru citit instant introdus in partea carnoasa a coapsei (evitati osul) Inregistreaza 155 F pentru carnea medie si ciupercile din salata de paine sunt fragede, aproximativ 5 minute. (Dacă ciupercile nu sunt fragede, prăjiți salata de pâine încă 5 până la 8 minute.)
Transferați squabs pe o tăietură și lăsați să stea 5 minute, apoi înjumătățiți pe lungime cu foarfece de pasăre sau cu un cuțit ascuțit.
Aruncați salata de pâine cu pătrunjel și suc de lămâie și serviți cu squabs.
* Squabs pot fi umplute și legate cu 1 zi înainte și răcite, acoperite. Se usucă chiar înainte de rumenire. * Pâinea poate fi prăjită cu 2 zile înainte, răcită complet și păstrată într-un recipient etanș la temperatura camerei.