Prăjiți pâine cu portocale caramelizate și sirop de miere
Pâinea prăjită cu portocale caramelizate și sirop de miere durează aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7 g de proteine , 23 g de grăsimi și un total de 631 de calorii . Această rețetă servește 8 și costă 1,84 USD per porție. Funcționează bine ca o pâine. Un amestec de miere, unt, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 0% , care poate fi îmbunătățit. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Portocale și rodii în sirop de lime kaffir , carne de vită cu portocale și condimente și dovlecei la grătar cu brânză de capră și sirop de miere balsamică .
Instrucțiuni
1
Cerneți făina într-un castron mare și adăugați zahărul, jumătate din scorțișoară și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Universală, Plus Făină De Bancă
1 Cutie (14 Uncii) Segmente De Mandarine Cu Sirop
Mandarine Segents Cu Sirop
3 Linguri De Lichior Cu Aromă De Portocale (recomandat: Triple Sec)
Echipamente pe care le vei folosi
Lichior Cu Aromă De Portocale (recomandat: Triple Sec)
2
Se amestecă și apoi se adaugă uleiul. Odată combinat, adăugați încet apa, câte puțin, și amestecați cu mâinile până se formează un aluat moale, (s-ar putea să nu aveți nevoie de toată apa).
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
3
Întoarceți aluatul pe o suprafață cu făină și frământați până când aluatul este omogen și revine când este înțepat cu degetul, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
4
Împărțiți aluatul în 8 bucăți și întindeți-l în discuri groase de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane Life Savers
5
Lasati sa se odihneasca in timp ce faceti siropul de miere de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
6
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu-înalt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate
Echipamente pe care le vei folosi
Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
7
Adăugați portocalele cu siropul și amestecați pentru a le acoperi cu unt. Cand untul incepe sa se rumeneasca putin, se ia cratita de pe foc si se adauga lichiorul de portocale si scortisoara ramasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De Portocale
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
3 Bețișoare De Covrig
350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
8
Se toarnă mierea peste portocale și se încălzește până când mierea începe să facă spumă, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
9
Încălziți 2 inci de ulei într-o tigaie mare din fontă la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
10
Adăugați discurile de aluat în uleiul încins, în reprize, până devin aurii și s-au umflat, cam 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
11
Transferați pe un prosop de hârtie pentru a se scurge.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
12
Tăiați pâinea prăjită în sferturi și aranjați-o pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Medii, Tăiate în Bucăți
13
Deasupra se toarnă amestecul de portocale și se ornează cu o cantitate generoasă de zahăr pudră.