Prăjiți pâine cu portocale caramelizate și sirop de miere
Pâinea prăjită cu portocale caramelizate și sirop de miere durează aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7 g de proteine , 23 g de grăsimi și un total de 631 de calorii . Această rețetă servește 8 și costă 1,84 USD per porție. Funcționează bine ca o pâine. Un amestec de miere, unt, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 0% , care poate fi îmbunătățit. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Portocale și rodii în sirop de lime kaffir , carne de vită cu portocale și condimente și dovlecei la grătar cu brânză de capră și sirop de miere balsamică .
Instrucțiuni
Cerneți făina într-un castron mare și adăugați zahărul, jumătate din scorțișoară și sarea.
Se amestecă și apoi se adaugă uleiul. Odată combinat, adăugați încet apa, câte puțin, și amestecați cu mâinile până se formează un aluat moale, (s-ar putea să nu aveți nevoie de toată apa).
Întoarceți aluatul pe o suprafață cu făină și frământați până când aluatul este omogen și revine când este înțepat cu degetul, aproximativ 5 minute.
Împărțiți aluatul în 8 bucăți și întindeți-l în discuri groase de 1/4 inch.
Lasati sa se odihneasca in timp ce faceti siropul de miere de portocale.
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu-înalt.
Adăugați portocalele cu siropul și amestecați pentru a le acoperi cu unt. Cand untul incepe sa se rumeneasca putin, se ia cratita de pe foc si se adauga lichiorul de portocale si scortisoara ramasa.
Se toarnă mierea peste portocale și se încălzește până când mierea începe să facă spumă, aproximativ 3 minute.
Încălziți 2 inci de ulei într-o tigaie mare din fontă la 350 de grade F.
Adăugați discurile de aluat în uleiul încins, în reprize, până devin aurii și s-au umflat, cam 2 minute pe fiecare parte.
Transferați pe un prosop de hârtie pentru a se scurge.
Tăiați pâinea prăjită în sferturi și aranjați-o pe un platou.
Deasupra se toarnă amestecul de portocale și se ornează cu o cantitate generoasă de zahăr pudră.