Potstickers ușor de creveți
Easy Shrimp Potstickers este un aperitiv fără lactate și pescatarian . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine , 1 g de grăsime și un total de 45 de calorii . Pentru 34 de cenți per porție , această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 40. Mergeți la magazin și luați ceai verde, ou, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este pe placul a 18 bucătari și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 18% , ceea ce este destul de rău. Încercați Easy Shrimp Potstickers , Shrimp Potstickers și Shrimp Potstickers pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Potstickers: Într-un robot de bucătărie, adăugați creveții, usturoiul, ceapa verde, sosul de soia și oul. Pulsați până se omogenizează, dar încă consistent.
Scoateți amestecul într-un bol. Pentru a asambla autocolantele, puneți aproximativ 1 linguriță de umplutură în centrul unui ambalaj wonton. Umeziți marginea învelișului cu apă. Îndoiți aluatul până când capetele se întâlnesc și apăsați aerul din centru spre margini. Sigilați apăsând ferm. Acesta este cel mai simplu mod.
Pentru a face aspectul clasic plisat: folosind degetul mare și arătător, strângeți colțul wontonului nesigilat. Folosind cealaltă mână, trageți puțin din marginea wonton nesigilată spre colțul ciupit și prindeți pentru a face un ușor pliu în ambalaj, continuați să trageți ambalajul liber și să plisați până când rămâneți fără spațiu, apoi împingeți aerul prin deschiderea finală și prindeți împreună. Repetați pentru restul wonton-urilor. Le puteți îngheța în acest moment pe o foaie de copt, apoi le puteți transfera într-o pungă de congelare.
Sos de scufundare: Amestecați toate ingredientele într-un castron mic de servire.
Când sunteți gata să gătiți autocolante, adăugați ulei într-o tigaie mare. Când uleiul începe să se învârtească, adăugați autocolante în tigaie și gătiți până când devine auriu pe o parte. Întoarceți și adăugați 3 cuburi de gheață. Acoperiți imediat tigaia pentru a lăsa stickersurile să se aburească și să se gătească, aproximativ 3 minute.
Scoateți pe un platou mare și serviți cu sos.