Pot Au Feu de pui cu legume de iarnă

Pot Au Feu de pui cu legume de iarnă
Pot Au Feu de pui cu legume de iarnă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 346 calorii, 35g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $3.09 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Este perfect pentru Iarna. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, jumătăți de piept de pui, stoc de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este minunat. Încercați Pui de muștar cu legume de iarnă, Pulpe de pui fierte cu legume de iarnă, și Pui fript cu legume de iarnă și umplutură de nuci de pin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, aduceți bulionul de pui la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați morcovii și gătiți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 10 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați morcovii pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
3
Adăugați napii în bulion și gătiți până se înmoaie, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NapNap
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
4
Adăugați la placa de morcovi. Fierbeți scallions timp de 5 minute și adăugați-le în farfurie. Fierbeți ciupercile doar până se înmoaie, aproximativ 4 minute; se adaugă în farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Adăugați pieptul de pui în bulionul care fierbe și braconați la foc mic până când sunt fierte, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
6
Transferați puiul pe o farfurie și lăsați să se odihnească 5 minute. Întoarceți legumele în stoc pentru a le reîncălzi; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
7
Scoateți pielea de pe pui și tăiați fiecare sân în diagonală cu grosimea de 1/3 inch. Împărțiți legumele în 8 boluri puțin adânci. Aranjați puiul peste legume și adăugați bulionul fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate54
Revista