Porumb pe Știulet cu unt de arpagic-fenicul
Rețeta porumb pe Știulet cu unt de arpagic-fenicul ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 45 minute. Această garnitură are 104 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați unt, porumb urechi, arpagic și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Unt de arpagic pentru porumb la grătar, Porumb la grătar cu unt de arpagic, și Porumb pe Știulet cu unt de arpagic.
Instrucțiuni
Înmuiați porumbul în apă rece 15 minute. Trageți înapoi cojile; îndepărtați și aruncați mătăsurile.
Scurgeți porumbul și uscați-l.
Se amestecă împreună unt și următoarele 3 ingrediente; perie pe fiecare ureche. Trageți cojile înapoi peste porumb. Legați șirul în jurul cojilor, dacă doriți.
Grătar, acoperit cu capac pentru grătar, la foc mare (400 până la 50
8 până la 10 minute pe fiecare parte. (Urmăriți cu atenție pentru a vă asigura că cojile nu iau foc.)
Notă: porumbul poate fi decorticat și învelit în folie. Grătar, acoperit cu capac de grătar, la foc mare 30 de minute, întorcându-se la fiecare 10 minute.