Porumb Mexican pe Știulet (Elote)
Porumb Mexican pe știulete (Elote) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 344 calorii, 6g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt, pene de var, maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. 1786 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Porumb Mexican pe Știulet (Elote), Porumb De Stradă Mexican-Elote, și Elote-Porumb Mexican La Grătar.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare.
Gratiți porumbul până când este fierbinte și ușor carbonizat peste tot, 7 până la 10 minute, în funcție de temperatura grătarului.
Rotiți urechile în unt topit, apoi întindeți uniform cu maioneză.
Se presară cu brânză cotija și se servește cu o pană de var.