Porumb Caramel
Porumbul Caramel este un fără gluten și vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 6. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 355 calorii. 110 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sirop de porumb, apă, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 25 de minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Porumb Puf Caramel Porumb, Porumb Caramel, și Porumb Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 121°.
Răspândiți popcornul în tava de copt 15x10x1-inch.
Presărați migdale peste floricele.
Într-o cratiță mare, combinați zahărul brun, untul, apa, siropul de porumb și sarea; se amestecă bine. Se aduce la fierbere la foc mediu. Se fierbe 2 minute, amestecând constant.
Scoateți cratița de pe foc. Se amestecă bicarbonatul de sodiu până se amestecă bine. Se toarnă imediat amestecul peste floricele și migdale; aruncați până se acoperă.
Coaceți la 121°.timp de 15 minute. Se amestecă; coaceți încă 15 minute. Se amestecă; coaceți 5 minute. Răspândiți imediat pe folie sau hârtie cerată. Se răcește cu 30 de minute înainte de servire.