Porc Roșu Portughez
Carnea de porc roșie portugheză este o fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 342g de grăsime, și un total de 3179 calorii. Pentru $3.38 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper proaspăt măcinat, vin, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Cotlet De Porc Portughez, Carne de porc portugheză cu scoici, și Medalioane De Porc Portugheză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un blender sau robot de bucătărie, jalapeos pur și ardei roșii.
Clătiți carnea de porc și uscați-o.
Așezați o tigaie antiaderentă de 11 până la 12 inci cu un mâner rezistent la cuptor la foc mediu-mare.
Adăugați ulei, ceapă și usturoi și amestecați des până când amestecul se rumeneste ușor, 8 până la 10 minute.
Se toarnă amestecul de ceapă din tigaie.
Adăugați Cotletele de porc în tigaie fără aglomerare și rumeniți uniform, rotind o dată sau de două ori, 3 până la 5 minute pe fiecare parte.
Adăugați ceapă și amestecuri de jalapeo purificate și vin; se amestecă pentru a se amesteca.
Acoperiți bine tigaia (cu capac sau folie).
Coaceți într-un cuptor 375 până când carnea este foarte fragedă atunci când este străpunsă și trage ușor din os, aproximativ 1 1/2 ore. Descoperiți, amestecați și coaceți până când sosul este puțin mai gros, aproximativ 10 minute.
Transferați cotletele într-un platou și turnați sos peste ele.
Se presară pătrunjel; se adaugă sare și piper după gust.