Podgoriile Insulei Bainbridge Pui Cu Usturoi Grecesc

Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Podgoriile insulei Bainbridge pui cu usturoi grecesc ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 364 calorii, 22g de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Un amestec de crenguțe de pătrunjel, ulei de măsline, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, ceea ce este destul de bun. Încercați Salată grecească cu pui și avocado, Ceai Cu Gheață Din Insula Greacă, și Kebab De Pui Cu Iaurt Grecesc Cu Usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți puiul, uscați-l și scoateți și aruncați bucățile de grăsime. Puneți picioarele într - o tigaie cu margini de 12 pe 17 inci.
Într-un castron, amestecați usturoiul tocat, sucul de lămâie, uleiul de măsline, oregano, piper și sare. Ungeți amestecul de usturoi uniform peste pui, apoi aranjați picioarele, tăiate cu fața în jos, într-un singur strat.
Coaceți într-un cuptor 375 până când pielea este bine rumenită, aproximativ 1 1/2 ore (1 1/4 ore într-un cuptor cu convecție). După 45 de minute, ungeți puiul cu sucuri de tigaie la fiecare 10 până la 15 minute.
Transferați puiul într-un platou cald. Degresați și aruncați grăsimea din picături.
Adăugați 1/2 cană de apă clocotită în tigaie, amestecați pentru a slăbi bucățile rumenite și turnați sosul într-un castron.
Împrăștiați pătrunjelul tocat peste pui; garnisiți cu crenguțe de pătrunjel.