Plăcinte Vegetariene Italiene

Plăcinte Vegetariene Italiene
Patties vegetariene italiene ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 113 calorii. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 32. 28 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Un amestec de apă, parmezan, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 54%. Rețete similare sunt Chiftele de dovlecei și năut (și vegetariene!), {Vegetarian} Chiftele De Burger Cu Năut De Dovleac, și Chiftele Italiene De Vită.

Instrucțiuni

1
Încălziți 2 linguri de ulei într-o cratiță mare. Se amestecă orezul brun și se gătește până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez BrunOrez Brun
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați lintea, apa și sarea; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim, acoperiți și gătiți până când orezul este fraged și apa este absorbită, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
ApăApă
OrezOrez
SareSare
3
Adăugați apă suplimentară dacă este necesar; amestecul trebuie să fie foarte gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
4
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească ușor.
5
Așezați amestecul de orez gătit într-un robot de bucătărie împreună cu ouăle, firimiturile de pâine, parmezanul, busuiocul și praful de usturoi. Procesați până când se combină bine și textura cărnii măcinate. Formați în torturi groase de 1/4 până la 1/2 inch, folosind aproximativ 3 linguri de amestec pentru fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
PesmetPesmet
Orez FiertOrez Fiert
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
BusuiocBusuioc
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
6
Încălziți 3 linguri de ulei într-o tigaie mare. În loturi, prăjiți prăjiturile până se rumenesc, aproximativ 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Scurgeți pe prosoape de hârtie; rece. Prăjiți chiftelele rămase în același mod. A se păstra în recipiente etanșe la frigider sau congelator.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Caposaldo Chianti cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti este roșu rubiniu, cu un parfum fructat, textură netedă, structură excelentă și un finisaj lung și elegant.Cel mai bun cu pizza și paste cu sosuri pe bază de roșii sau carne.
DificultateExpert
Gata În40 m.
Porții32
Scor De Sănătate6
Revista