Plăcinte De Mână Cu Mere Fără Gluten

Plăcinte De Mână Cu Mere Fără Gluten
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcintele de mână cu mere fără Gluten. Această rețetă servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 149 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1190 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați mere, zahăr granulat, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Plăcinte de mână cu căpșuni-cu conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten, Plăcinte De Mână Cu Mere, și Plăcinte De Mână Cu Mere.

Instrucțiuni

1
În bolul robotului de bucătărie, combinați făina de orez alb, amidonul de tapioca, zahărul granulat, sarea și guma de xantan. Puls pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
Gumă XantanGumă Xantan
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați unt. Pulsați până nu rămân bucăți mari de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
3
Adăugați 4 linguri de apă. Pulsează până se formează aluatul. Dacă aluatul nu se formează, adăugați două linguri suplimentare de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Făină de orez ușor albă tejgheaua ta. Împărțiți aluatul în două bile uniforme și formați fiecare într-un disc. Înfășurați și răciți aluatul timp de cel puțin două ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Orez AlbFăină De Orez Alb
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
5
Preîncălziți cuptorul la 375 F. în timp ce cuptorul se preîncălzește, pregătiți umplutura. Aruncați împreună bucăți de mere, zahăr brun închis, suc de lămâie și scorțișoară. Dacă doriți, adăugați mai mult zahăr după gust. Aruncați amestecul de mere cu făină de orez alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(Marea Britanie Folosește Coacăze)(Marea Britanie Folosește Coacăze)
Făină De Orez AlbFăină De Orez Alb
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Scoateți o rundă de aluat din frigider. Lăsați să stea timp de aproximativ cinci minute. Blat de făină de orez ușor alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Orez AlbFăină De Orez Alb
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
7
Rulați aluatul la aproximativ 1/8 inch. În timp ce rulați, treceți ocazional o spatulă metalică lungă și subțire sub aluat pentru a preveni lipirea acestuia de blat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
8
Folosind tăietorul de 3 inci, tăiați aluatul în 6 bucăți. (Acestea vor fi bazele plăcintei.) Adunați aluatul și adunați ușor într-o minge. Reroll. Acum folosiți tăietorul de 3 1/3 inci și tăiați încă 6 bucăți. (Acestea vor fi blaturile de plăcintă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
9
Așezați cele șase tăieturi de aluat de 3 inci pe foaia de copt tapetată cu pergament. Se acoperă cu aproximativ o lingură de umplutură de mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
10
Ungeți marginile cu ou bătut. Acoperiți umplutura cu aluat rotund de 3 1/2 inch. Dacă aluatul se rupe, ciupiți-l ușor împreună. Crimpați marginile împreună cu furculița. (Pentru a împiedica aluatul să se lipească de furculiță, pudrați-l cu făină de orez alb înainte de sertizare.) Răciți plăcintele timp de cinci minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Orez AlbFăină De Orez Alb
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
11
Ungeți plăcintele cu ou bătut și presărați generos cu zahăr granulat sau grosier. Perforați partea superioară de două ori cu furculița pentru a permite aburului din umplutură să scape.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Grosier Galben și AlbZahăr Grosier Galben și Alb
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
12
Coaceți până când bulele de umplere și crusta este maro auriu, aproximativ 25 de minute. În timp ce o tigaie de plăcinte coace, formează a doua tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
13
Coaceți a doua tigaie de plăcinte în același mod.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
14
Lăsați plăcintele să se răcească pe foaia de copt. Depozitați, acoperit, la temperatura camerei timp de până la trei zile.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista