Plăcinte de mână cu mere caramelizate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de aperitive, așa că încercați plăcintele cu mere caramelizate. Această rețetă face 8 porții cu 499 de calorii , 6 g de proteine și 25 g de grăsime fiecare. Pentru 1,09 USD per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită mere, suc de lămâie, extract de vanilie și scorțișoară măcinată. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 21% , ceea ce nu este atât de excelent. Rețete similare includ plăcinte de mână cu ceapă caramelizată Stout , plăcinte de mână cu mere și plăcinte de mână cu mere .
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, încălziți untul la foc mediu.
Adăugați mere; gatiti si amestecati 5 minute.
Se amestecă zahărul brun, amidonul de porumb și scorțișoara; adaugă la mere. Gatiti si amestecati inca 7-8 minute sau pana cand merele incep sa se inmoaie si sa se caramelizeze.
Se ia de pe foc; se amestecă cu sucul de lămâie și vanilia. Se răcește complet.
Preîncălziți cuptorul la 400°. Pe o suprafață ușor făinată, desfășurați foile de patiserie.
Rolați la 1/8 inchi. grosime; tăiați patru 5-in. cercuri din fiecare foaie.
Pune aproximativ 3 linguri de umplutură pe o jumătate din fiecare cerc. Umeziți marginile de patiserie cu apă. Îndoiți aluatul peste umplutură. Apăsați marginile cu o furculiță pentru a sigila sau, dacă doriți, ciupiți marginile pentru a sigila și a flutura.
Transferați pe foi de copt unse. Înțepați blaturile de patiserie cu o furculiță.
Coaceți 20-25 de minute sau până când se rumenesc.
Scoateți din tigăi pe grătarele de sârmă.
Pentru topping, amestecați zahărul și scorțișoara.
Ungeți plăcintele cu unt topit; se presara cu scortisoara-zahar.
Se serveste cald sau la temperatura camerei. Dacă doriți, acoperiți cu înghețată.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și spumosul rosé sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru cu o evaluare de 4,7 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 80 de dolari pe sticlă.
![Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru]()
Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru
Spuma fină de bule delicate însoțește elegant strălucirile culorii sale aurii. Un cuvée care te va surprinde prin intensitatea sa pura a aromelor de fructe uscate, migdale si alune proaspete amestecate cu cele din fructe cu pulpa alba. Senzația de cremoasă a bulei asociată aromelor de brioșă cu unt și aromelor minerale. Finisaj persistent cu o dulceață proaspătă și elegantă. Această sticlă grozavă va face o căsătorie perfectă cu caviar sau stridii fine, dar și cu pește și fructe de mare la grătar.