Plăcintă Proaspătă Cu Rubarbă

Plăcintă Proaspătă Cu Rubarbă
Placinta proaspata de rubarba ar putea fi doar desertul pe care il cautati. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 175 calorii. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, zahăr, rubarbă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Plăcintă Proaspătă De Mure, Fermă Proaspătă: Plăcintă Cu Portocale-Rubarbă, și Proaspete Căpșuni-Rubarbă Prost pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați zahărul și făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
3
Presărați 1/4 din ea peste patiserie în farfurie. Heap rubarbă peste acest amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RubarbăRubarbă
4
Se presară cu zahăr și făină rămase. Punct cu bucăți mici de unt. Acoperiți cu crusta superioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
5
Așezați plăcinta pe cel mai mic raft în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Coaceți timp de 15 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 350 de grade F (175 de grade C) și continuați să coaceți timp de 40 până la 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Serviți cald sau rece.

Echipamente

DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista