Plăcintă de păstor de pui

Plăcintă de păstor de pui
Reteta Placinta ciobanului de pui este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare scoțiană. Această rețetă servește 6 și costă 1,83 USD pe porție. Acest fel principal are 446 calorii, 30g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de rozmarin, cartofi, boabe de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Paleo Shepherd ' s Pie, Plăcintă cremoasă de păstor de curcan (alias resturi de Ziua Recunoștinței plăcintă de păstor!), și Buzunare Pentru Plăcintă Cu Oală De Pui.

Instrucțiuni

1
Tăiați capul de usturoi în jumătate și stropiți cu ulei de măsline. Înfășurați în folie și coaceți la 400 de grade F (200 de grade C) timp de 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UsturoiUsturoi
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
2
Reduceți temperatura cuptorului la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Curățați, tocați și fierbeți cartofii până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
4
Scurgeți, apoi zdrobiți cartofii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
5
Adăugați untul, laptele și usturoiul prăjit și amestecați. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi PrăjitUsturoi Prăjit
UntUnt
LapteLapte
6
Aranjați puiul uniform în fundul unei caserole, apoi presărați condimente, apoi acoperiți ardeii, porumbul și toată brânza, cu excepția a 1/4 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
ArdeiArdei
BrânzăBrânză
CondimenteCondimente
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
7
Întindeți piureul de cartofi deasupra, sigilând totul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
8
Se presară cu brânza rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
9
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 25 de minute sau până se rumenesc în jurul marginilor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate36
Bucătăriieuropeanirlandez
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista