Plăcintă de păstor de miel de primăvară
O porție conține 457 calorii, 12g de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $2.49 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Primăvară eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ceapă, ulei de măsline, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Rețetă de plăcintă de păstor de miel de primăvară, Paleo Shepherd ' s Pie, și Cozi de miel fierte cu legume de primăvară și Gremolata de primăvară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 191°.
Tăiați orice bucăți mari de grăsime de pe miel, apoi tăiați carnea în bucăți și puneți loturi mici în robotul de bucătărie până când sunt tocate aproximativ măcinate.
Așezați carnea măcinată într-un castron, apoi adăugați făina și condimentați și aruncați până se acoperă uniform.
Încălziți o tigaie mare și, când este frumoasă și fierbinte, adăugați uleiul de măsline și mielul și prăjiți până se rumenesc peste tot.
Adăugați ceapa, țelina, morcovul, pancetta și usturoiul în tigaie și aruncați un vârf mare de frunze de rozmarin și roșii.
Se toarnă bulionul și se amestecă bine, astfel încât amestecul să nu se lipească de fundul tigaiei. Se lasă în aceeași tigaie sau se transferă într-un vas rezistent la cuptor, se acoperă și se coace la cuptor timp de o oră.
Între timp, curățați spudurile, fierbeți-le în apă sărată până când sunt fierte, apoi scurgeți-le bine.
Se încălzește ușor laptele, apoi se toarnă peste cartofi.
Adăugați un buton de unt și amestecați bine până când este neted și cremos.
Topiți untul rămas într-o tigaie. Când începe să baloneze, aruncați rozmarinul și prăjiți până când este crocant.
Scurgeți și adăugați rozmarinul în piureul de cartofi cu sare și piper negru proaspăt măcinat.
Scoateți mielul din cuptor, lingurați peste piureul de cartofi, apoi creșteți temperatura la 204° și coaceți timp de aproximativ 20 de minute sau până când clocotește și crocant și se rumenesc deasupra.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;