Plăcintă De Dovleac Extra Netedă
Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 8 și costă 84 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 301 calorii. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, cremă de brânză, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Hummus Extra-Neted, Plăcintă Cu Dovleac Netedă Și Mătăsoasă, și Smoothie verde neted cu dovleac-banană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc inferioară și preîncălziți cuptorul la 425 F. când cuptorul este gata, tapetați coaja de plăcintă răcită cu folie sau hârtie pergament și umpleți cu greutăți (refolosesc fasolea uscată pentru aceasta) și coaceți pe cel mai mic raft al cuptorului timp de 15 minute.
Îndepărtați greutățile și căptușeala, întoarceți plăcinta și coaceți până când crusta de jos este un maro auriu, aproximativ 10 minute.
Scoateți coaja de plăcintă din cuptor și lăsați să se răcească complet.
Reduceți căldura la 350 F. în vasul unui robot de bucătărie, combinați zahărul, sarea, scorțișoara, ghimbirul și nucșoara și pulsați de trei ori pentru a amesteca.
Adăugați crema de brânză și pulsați până se formează o pastă omogenă.
Adăugați dovleacul și untul și procesați timp de 30 de secunde. Opriți-vă pentru a răzui părțile laterale ale bolului, apoi procesați încă 30 de secunde, până când amestecul este complet neted.
Adăugați ouăle și procesați încă 15 secunde, apoi răzuiți părțile laterale și pulsați de câteva ori.
Se toarnă amestecul în coajă de plăcintă pregătită și se coace până când umplutura se umflă ușor și centrul se mișcă ușor doar atunci când se mișcă, 30 până la 35 de minute, rotind plăcinta la jumătatea coacerii. Lăsați plăcinta să se răcească cel puțin o oră înainte de servire. Poate fi răcit până la două zile.